Profesionálny horoskop na týždeň od 29. februára do 6. marca

26.02.2016 08:15
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Uriel – priateľstvo
Aktuálny týždeň praje spoločenským udalostiam, stretnutiam, priateľským posedeniam. Uriel spojí tie osoby, ktoré si majú čo povedať, ukázať, odovzdať. Okolie nám v týchto dňoch nastaví zrkadlo – ak je naša osobná vibrácia pozitívna /teda ak sme v súlade s naším najvnútornejším jadrom/, stretneme rovnako naladených ľudí. Naopak, ak disponujeme negatívnou „žiarou“, v našej blízkosti sa zjavia hnevliví, namrzení alebo nespokojní jedinci. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú čisteniu vzťahov. Upokoja a urovnajú sa hádky, spory a konflikty. Väčšia harmónia sa nastolí aj v duši Baranov. Negatívna vibrácia týždňa: niekto z vašich blízkych má problémy. „Premeňte“ sa na bútľavú vŕbu a podajme mu pomocnú ruku. Stav energetického tela: menej pozitívnych energií prúdi do tretej, čiže solárnej čakry. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu tráviace ťažkosti. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: tigrie oko. Osobná energizujúca drevina: lieska.  
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch by ste mali duchovne pookriať. Veľa meditujte a rozjímajte. V prípade, že vás to ťahá k spirituálnym vedám, venujte im pozornosť. Negatívna vibrácia týždňa: ak nedáte svojej mysli vydýchnuť, hrozí preťaženie organizmu. Stav energetického tela: disharmónia vládne v štvrtej, teda srdcovej čakre. Stav fyzického tela: pozor na kardiovaskulárny systém. Uzdravujúca farba: jemná zelená. Uzdravujúci minerál: olivín. Osobná energizujúca drevina: jabloň. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa bude dariť najmä nezadaným Blížencom. Stretnúť môžete duchovnú polovičku. Tie osoby, ktoré sú vzťahu, prežijú príjemné chvíle po boku milujúceho človeka. Negatívna vibrácia týždňa: zvýšenú pozornosť venujte svojmu zdraviu – hrozia najmä zápalové procesy. Stav energetického tela: disharmonická je prvá, teda bazálna čakra. Stav fyzického tela: ustriehnite lymfatický systém. Uzdravujúca farba: jemná červená. Uzdravujúci minerál: jaspis. Osobná energizujúca drevina: jaseň.  
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú pracovnému, kariérnemu alebo finančnému progresu. Nápady, ktoré vám skrsnú v hlave, zrealizujte. Negatívna vibrácia týždňa: vo vašom okolí sa môžu objaviť nepriatelia alebo závistlivci, patrične sa pred nimi chráňte. Stav energetického tela: oslabená je najmä tretia, čiže solárna čakra. Stav fyzického tela: menej pozitívnych vibrácií prúdi do tráviaceho traktu. Uzdravujúca farba: jasná žltá. Uzdravujúci minerál: citrín. Osobná energizujúca drevina: borovica.  
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: pripravte sa na viaceré pozitívne správy. Všetko, čo doteraz stálo a stagnovalo, naberie na obrátkach. Negatívna vibrácia týždňa: dbajte na zdravé fyzické telo, predovšetkým imunitu. Organizmus zásobujte vitamínmi. Stav energetického tela: disharmonická je piata, teda krčná čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu zápalové procesy dýchacieho traktu. Uzdravujúca farba: svetlomodrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Osobná energizujúca drevina: topoľ.  
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vám podarí poraziť sokov a nepriateľov. Nastáva vhodné obdobie na dočistenie úradných alebo súdnych naťahovačiek. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste vo svojom živote nastolili reciprocitu – nielen berte, ale aj dávajte. Stav energetického tela: disharmonická je prvá, teda koreňová čakra. Stav fyzického tela: pripravte sa na starosti s pohybovým aparátom. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Osobná energizujúca drevina: dub.  
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: po vašom boku stoja „finančné sudičky“. Pripravte si mešce, nasypú sa do nich masy peňazí. Negatívna vibrácia týždňa: majte oči na stopkách. Niektoré osoby, ktoré sa tvária ako priatelia, kujú pasce za vaším chrbtom. Stav energetického tela: oslabená je druhá, čiže sexuálna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s pohlavnými orgánmi. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Osobná energizujúca drevina: hruška.  
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú prerodu vlastného „ja“. Pracujte hlavne na uvažovaní, pretože často ste atakovaný negatívnymi myšlienkami. Negatívna vibrácia týždňa: viacerí Škorpióni sa budú cítiť sami a osamelí. Je to však výzva k ponoreniu sa do tajov vlastnej duše. Stav energetického tela: menej priaznivých vibrácií prúdi do štvtej, čiže srdcovej čakry. Stav fyzického tela: pozor na starosti s tlakom alebo tepom. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ružová. Osobná energizujúca drevina: lipa.  
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budeme mať hneď niekoľko dôvodov na radosť. Veľa sa smejte a usmievajte – dobrá nálada vám svedčí. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na úradné alebo súdne naťahovačky. Stav energetického tela: oslabená je tretia, čiže solárna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo črevami. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: jantár. Osobná energizujúca drevina: breza.  
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní vám cez rozum neprejde žiaden klamár ani špekulant. Stačí jediný pohľad do očí a odhalíte akúkoľvek lož. Negatívna vibrácia týždňa: v niektorých sférach života ste ustrnuli, chce to čerstvý vietor. Nebojte sa uzatvoriť staré kapitoly života. Stav energetického tela: disharmonická je vrchná, teda korunná čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: krištáľ. Osobná energizujúca drevina: orech.  
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa pustite do veľkého upratovania príbytku. Uvidíte, ako sa vám pouvoľňujú ťažké myšlienky. Upratovanie domu sa rovná „inventúra“ v mozgu. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste sa „nerýpali“ v minulosti. Uzatvorte staré kapitoly. Stav energetického tela: oslabená ja štvrtá, teda srdcová čakra. Stav fyzického tela: pozor na kolísavý tlak. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: serafinit. Osobná energizujúca drevina: jelša.  
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: duchovná ríša od vás chce, aby ste počas tohto týždňa popracovali na svojej sebaúcte. Naučte sa hovoriť „nie“.  Negatívna vibrácia týždňa: do osobného vzťahu sa „vkradnú“ negatívne emócie. Vystríhajte sa zbytočných a „jalových“ diskusií. Stav energetického tela: pozor na druhú, teda sexuálnu čakru. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s močovými cestami. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit. Osobná energizujúca drevina: javor. 
 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405