Profesionálny horoskop na týždeň od 25. do 31. januára

24.01.2016 08:31
 
ANJELSKÝ VÝKLAD NA AKTUÁLNY TÝŽDEŇ
Archanjel Raguel – spravodlivosť
Počas tohto týždňa nastoľte vo svojich životoch spravodlivosť. Buďte korektný voči sebe i okoliu. Konajte čestne a čestnosť aj vyžadujte. Ak by ste zásady univerzálnej spravodlivosti porušili, vypýta si to svoju nemilú daň. Aktuálne dni sú vhodné na dokončenie alebo zavŕšenie súdnych či úradných „ťahaníc“ a tiež na vykryštalizovanie dlhodobých sporov. Pamätajte, že skutočná spravodlivosť je len jedna – a to spravodlivosť Božia. Pozemské zákony sú zákony vytvorené mysľou či rukou človeka a so zákonmi Najvyššieho často nemajú nič spoločné. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú „novátorstvu“. Hoďte všetko staré cez „palubu“ a prijmite nové životné vetry. Odvaha prinesie pozitívny výsledky. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na starosti v osobnom živote – nie je vylúčené, že vás partner či partnerka poriadne nahnevá. Stav energetického tela: oslabená je štvrtá, teda srdcová čakra. Stav fyzického tela: pozor na nízky tlak. Uzdravujúca farba: jemná ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. Šťastný deň: utorok.
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch chytíte druhý „dych“. Ak vás dosiaľ sužovala lenivosť a pasivita, v aktuálnom období tieto neduhy prebijete. Buďte aktívny a progresívny človek. Negatívna vibrácia týždňa: nie je vylúčené, že niekoho poriadne nahneváte či rozzúrite. Ak sa tak stane, priznajte si svoju chybu a ospravedlňte sa. Stav energetického tela: oslabená je tretia, čiže solárna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu tráviace ťažkosti. Uzdravujúca farba:  žltá. Uzdravujúci minerál: citrín. Šťastný deň: piatok.  
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa pustite do novej organizácie života. Vymeťte z hlavy staré myšlienky a poriadok spravte aj v domácnosti. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na energetických upírov, teda ľudí, ktorí kradnú cudziu energiu. Stav energetického tela: disharmonická je tretia, čiže solárna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo žlčníkom. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: turmalín. Šťastný deň: sobota.
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú učeniu a vzdelávaniu. Ak vás to ťahá na kurz či prednášku, dajte im „zelenú“. Siahnite aj po kvalitnej knihe. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na žiarlivostné scény – mohli by narušiť pokojné „vody“ v citovom živote. Stav energetického tela: disharmonická je štvrtá, čiže srdcová čakra. Stav fyzického tela: pozor na kolísanie tlaku. Uzdravujúca farba:  zelená. Uzdravujúci minerál: olivín. Šťastný deň: pondelok. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budete plný nadšenia, vervy a odhodlania. Tieto aspekty prinesú sladké „plody“ najmä v pracovnej sfére. Sršíte dobrými nápadmi, nebojte sa nimi zaujať. Negatívna vibrácia týždňa: vyhýbajte sa dialógom, ktoré k ničomu nevedú. Stav energetického tela: oslabená je prvá, teda základná čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti rúk alebo nôh. Pozor tiež na reumu. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Šťastný deň: utorok. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú ako stvorené na likvidáciu takzvaných karmických uzlov. „Odstrihnite“ všetkých ľudí, ktorí vo vašom živote prestali spĺňať svoj účel či funkciu. Negatívna vibrácia týždňa: ustriehnite svoju lenivosť či pasivitu – mohli by vám prekaziť plány. Stav energetického tela: oslabená je prvá, teda bazálna čakra. Stav fyzického tela: pozor na bolesti chrbtice. Uzdravujúca farba: jemná červená. Uzdravujúci minerál: koral. Šťastný deň: streda. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch oplývate vynikajúcimi presviedčacími schopnosťami – využite to vo svoj prospech. „Zmanipulujte“ si okolie na svoj obraz. Negatívna vibrácia týždňa: vyhýbajte sa zlorečeniu a vulgárnym slovám – mohli by vám zanášať aurický systém. Stav energetického tela: disharmonická je šiesta, čiže intuitívna čakra. Stav fyzického tela: potrápiť vás môžu nervové ochorenia. Uzdravujúca farba: tyrkysová. Uzdravujúci minerál: serafinit. Šťastný deň: piatok. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnom období máte silné spojenie s anjelskou či archanjelskou ríšou. Vzývajte ich a žiadajte o všetko, čo v živote potrebujete a čo je v súlade s najvyšším dobrom. Negatívna vibrácia týždňa: v citovej sfére sa vystríhajte nevery – pamätajte, že lož má krátke nohy. Stav energetického tela: oslabená je druhá, teda sexuálna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s močovými cestami. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: fluorit. Šťastný deň: štvrtok. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: sršíte radosťou a nadšením – a tieto atribúty k vám priťahujú príjemných ľudí. Neizolujte sa, choďte do milej spoločnosti. Negatívna vibrácia týždňa: máte enormné množstvo povinností, spravte si v nich poriadok. Stav energetického tela: oslabená je prvá, čiže koreňová čakra. Stav fyzického tela: pozor na bolesti bedrových kĺbov alebo kolien. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: granát. Šťastný deň: nedeľa. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni možno „ovenčiť“ prívlastkom progresívne. Vydarí sa vám všetko, do čoho sa pustíte. Máte skvelé nápady a brilantné vyžarovanie. Negatívna vibrácia týždňa: vyhýbajte sa akejkoľvek mágii, čiže ovplyvňujúcim rituálom. Nechajte udalostiam voľný priebeh. Stav energetického tela: disharmonická je vrchná, teda Božia čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu psychické ťažkosti. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: čaroit. Šťastný deň: utorok. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: driemu vo vás silné spirituálne vlohy a schopnosti. V tomto týždni ich nechajte „prepuknúť“ naplno. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch hrozia hádky a konflikty – skúste sa cez ne preniesť. Potlačte preexponované emócie. Stav energetického tela: disharmonická je piata, teda krčná čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hrdla. Uzdravujúca farba: svetlomodrá. Uzdravujúci minerál: labradorit. Šťastný deň: pondelok. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní sa venujte sebe samému – doprajte si všetko, po čom baží vaša duša. Cibrite svoju vnútornú i vonkajšiu krásu. Negatívna vibrácia týždňa: vraciate sa do minulosti a prehodnocujete, čo by ste spravili inak. Nerobte to – škodíte svojej psychike. Stav energetického tela: oslabená je vrchná, teda korunná čakra. Stav fyzického tela: pozor na unavenú psychiku. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: krištáľ. Šťastný deň: sobota. 
Máte záujem o osobný výklad? Kontaktujte veštca Petra. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 281)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6412