Profesionálny horoskop na týždeň od 22. do 28. februára

18.02.2016 16:16
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raziel – viera
Aktuálny týždeň preverí silu viery a dôvery. Dariť sa bude najmä tým, v ktorých „drieme“ hlboké presvedčenie o tom, že z každej situácie – aj tej najkritickejšej – jestvuje východisko. Raziel umocňuje spojenie so strážnymi anjelmi, skvalitňuje intuíciu, prebúdza záujem o zdravé spirituálne vedy. Jeho „esencie“ sa ukrývajú v minerálnych kameňoch ako ametyst, čaroit alebo selenit. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: máte silnú schopnosť argumentácie. Vďaka vhodne zvoleným slovám porazíte sokov, nepriateľov aj neprajníkov. Negatívna vibrácia týždňa: lipnete na minulosti – zbavte sa všetkého starého a prežitého. Stav energetického tela: menej pozitívnych energií prúdi do prvej, čiže základnej čakry. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s nohami. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: granát. Liečivá vôňa: fenikel.  
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú plodným debatám a diskusiám. Hviezdy sú tiež naklonené „vyčisteniu“ starých medziľudských problémov, ktoré sa narušili vplyvom nedostatočnej komunikácie. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša vám odporúča, aby ste v živote nastolili reciprocitu – nielen berte, ale aj dávajte. Stav energetického tela: disharmonická je druhá, teda sexuálna čakra. Stav fyzického tela: pozor na zápaly močových ciest. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Liečivá vôňa: santalové drevo.  
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch máte silné spojenie s anjelskou ríšou. Očakávajte zázraky. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste zabudli na lenivosť a pasivitu. Rozhýbte sa. Stav energetického tela: menej pozitívnych energií prúdi do prvej, čiže koreňovej čakry. Stav fyzického tela: organizmus bude „mľandravý“ a unavený. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: koral. Liečivá vôňa: cédrové drevo.  
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú zhadzovaniu všetkých okov, reťazí a pút. Osloboďte sa od všetkého, čo vám „pristrihuje“ krídelká. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoju myseľ, je zaťažená a rozlietaná. Pozornosť orientujte na moment „tu a teraz“. Stav energetického tela: oslabená je šiesta, čiže intuitívna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s nervovým systémom, prípadne i psychikou. Uzdravujúca farba: tmavomodrá. Uzdravujúci minerál: sodalit. Liečivá vôňa: jazmín.  
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: pripravte sa na akčný a dobrodružný týždeň. Výziev, ktoré vám naservírujú „sudičky života“, sa nezľaknite. Negatívna vibrácia týždňa: v rodinnom kruhu si dávajte pozor na zbytočné hádky a konflikty. Kontrolujte emócie. Ak treba, schlaďte ich. Stav energetického tela: menej pozitívnych energií prúdi do piatej, teda krčnej čakry. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hrdla. Uzdravujúca farba: svetlomodrá. Uzdravujúci minerál: akvamarín. Liečivá vôňa: eukalyptus.  
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú progresu vlastného „ja“. Budete oplývať silným a zdravým sebavedomím, čo ocení aj okolie. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na netrpezlivosť, môže vám skomplikovať život. Stav energetického tela: disharmonická je tretia, čiže solárna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy so žlčníkom alebo s pečeňou. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: citrín. Liečivá vôňa: rozmarín.  
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vám podarí urovnať dlhodobejší spor alebo konflikt – a to nájdením kompromisu. Negatívna vibrácia týždňa: viaceré Váhy sa budú cítiť osamelé. Ozvite sa starým známym, určite to ocenia. Stav energetického tela: disharmonická je štvrtá, teda srdcová čakra. Stav fyzického tela: pozor na problémy s tlakom alebo tepom. Uzdravujúca farba: zelená.  Uzdravujúci minerál: nefrit. Liečivá vôňa: ružový olej.  
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: slušné správanie, dodržiavanie korektnosti a etiky prinesú „sladké ovocie“. Pokračujte v tomto trende. Negatívna vibrácia týždňa: na pleciach máte more povinností. Treba poľaviť; v opačnom prípade hrozí vyčerpanie organizmu. Stav energetického tela: disharmonická je tretia, teda solárna čakra. Stav fyzického tela: pozor na únavu a „vybitie“ životných batérií. Uzdravujúca farba: zlatá. Uzdravujúci minerál: pyrit. Liečivá vôňa: levanduľa.  
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: ľady sa konečne pohnú. Všetko, čo doteraz stálo a stagnovalo, naberie na obrátkach. Vychutnávajte si príliv blahobytu. Negatívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch môžete mať menej dobrých nápadov než dosiaľ. Ide však len o dočasnú záležitosť. Stav energetického tela: oslabená je siedma, teda korunná čakra. Stav fyzického tela: štrajkovať môže mozog aj psychika. Uzdravujúca farba:  fialová. Uzdravujúci minerál: ametyst. Liečivá vôňa: lotosový kvet.  
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch sa vám podarí uzatvoriť staré projekty či aktivity, a to na „jednotku“. Onedlho môžete energiu investovať do nových cieľov. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoje slová. Môže sa stať, že neuvážené „frázy“ urazia blízkeho človeka. Stav energetického tela: disharmonická je piata, teda komunikačná čakra. Stav fyzického tela: ustriehnite dýchací trakt. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Liečivá vôňa: borovica.  
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní získate novú optiku na viaceré životné situácie. Uvedomíte si, že pre niektoré z nich ste sa doteraz trápili úplne zbytočne. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na hádky a konflikty v osobných vzťahoch. Stav energetického tela: menej pozitívnych energií prúdi do štvrtej, teda srdcovej čakry. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte kardiovaskulárny systém. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: olivín. Liečivá vôňa: vanilka. 
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch „zožnete“ všetok úspech sveta. Dariť sa bude najmä v práci a vo finančných záležitostiach. Negatívna vibrácia týždňa: nedovoľte vnútorným „démonom“, aby vás ovládali. Klamstvo vo vzťahu má – ako sa hovorí – krátke nohy. Stav energetického tela: disharmonická je druhá, čiže sexuálna čakra. Stav fyzického tela: pozor na starosti s genitáliami. Uzdravujúca farba:  oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit. Liečivá vôňa: ylang ylang. 
 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405