Profesionálny horoskop na týždeň od 21. do 27. marca

17.03.2016 17:52
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – okúzlenie
Počas tohto týždňa sa oplatí mať oči na stopkách. Sudičky budú štedré a pred mnohými z nás sa otvoria dosiaľ nepoznané obzory, sféry a dimenzie. Aktuálne dni sú ako stvorené na „kutie“ nových plánov, cieľov, túžob a predsavzatí. Pokiaľ budú naplnené „esenciami dobra“, k ich realizácii dôjde rýchlosťou blesku.  Pracujte s tvorivým duchom, nápaditosťou a kreativitou, nechajte sa okúzliť múzou. „Rozbite“ stojace životné energie a siahnite po nových métach. Na toto všetko dozerá mocné oko archanjela Michaela. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch vás poteší najmä vzťahová oblasť. Zväzky, ktoré škrípali, sa dávajú akoby zázrakom do poriadku. Negatívna vibrácia týždňa: ochromiť vás môžu zdravotné ťažkosti, spojené s imunitou. Chce to viac vitamínov, prípadne aj otužovanie a športové aktivity. Stav fyzického tela: okrem imunity treba mať pod kontrolou aj lymfatický systém. Uzdravujúci minerál: rubín. Osobný archanjel: Rafael. Harmonizujúca vôňa: eukalyptus. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: oplývate výnimočnými slovnými „zbraňami“. Pomocou nich sa vám podarí premôcť všetkých nepriateľov alebo sokov. Ich argumenty hravo zmietnete zo stola. Negatívna vibrácia týždňa: do rodinnej kasy prúdi menej peňazí. Pokúste sa viac šetriť. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s dolnými končatinami. Uzdravujúci minerál: pyrit. Osobný archanjel: Jofiel. Harmonizujúca vôňa:  tonkové bôby. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: otvára sa pred vami obdobie vhodné na kľúčové a nevyhnutné zmeny. S „verdiktmi“ v ľubovoľnej sfére života neotáľajte; pustite sa do nich práve teraz. Negatívna vibrácia týždňa: nemilo prekvapiť vás môžu finančné „suchoty“. Pamätajte, že ide o dočasnú záležitosť. Stav fyzického tela: zaregistrovať môžete problémy s dýchaním. Uzdravujúci minerál: akvamarín. Osobný archanjel: Gabriel. Harmonizujúca vôňa: šalvia. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní vás potešia najbližšie osoby. Nie je vylúčené, že vás potešia niečím, po čom vaša duša bažila už dlhší čas. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoje myšlienky – nie je vylúčené, že skĺznu k negativizmu a skepse. Stav fyzického tela: pod drobnohľadom majte okrem psychiky aj nervový systém. Uzdravujúci minerál: ametrín. Osobný archanjel: Raziel. Harmonizujúca vôňa: lotosový kvet. 
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: udalosti sa dávajú do pohybu. Všetko, čo dosiaľ stálo alebo stagnovalo, naberá na obrátkach. Týždeň je vhodný aj na cesty či cestovanie. Negatívna vibrácia týždňa: hviezdy vás vyzývajú, aby ste nezaťažovali myseľ. Chce to „vypnúť“ a neriešiť ani to, čo bolo, ale ani to, čo bude. Stav fyzického tela: pozor na bolesti hlavy. Uzdravujúci minerál: ametyst. Osobný archanjel: Uriel. Harmonizujúca vôňa: kadidlo. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa venujte najmä vlastnému „ja“. Robte všetko, čo vás baví a napĺňa. Na potreby okolia sa „vykašlite“. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch si dávajte pozor na zbytočné hádky a konflikty. Už ste pochopili, že blízke osoby nezmeníte. Stav fyzického tela: menej pozitívnych energií prúdi do obličkového systému. Uzdravujúci minerál: karneol. Osobný archanjel: Cafkiel. Harmonizujúca vôňa: santalové drevo.  
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní budete pociťovať obrovské množstvo energie. Využite to naplno a s ľahkosťou sa pustite do všetkých plánov. Negatívna vibrácia týždňa: niektoré blízke osoby vás budú v plánoch či nápadoch negovať; nedajte sa. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s dýchacím traktom.  Uzdravujúci minerál: serafinit. Osobný archanjel: Gabriel. Harmonizujúca vôňa:  borovica. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: vo vašej mysli sa zapaľujú „iskierky tvorivosti“. Sršíte dobrými nápadmi. Nenechajte ich len papieri, ale pustite sa do ich realizácie. Negatívna vibrácia týždňa: ustriehnite svojich vnútorných „čertov“ – najmä tých, ktorí spôsobujú hnevlivosť a jedovitosť. Už viackrát ste na to doplatili. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo žlčníkom. Uzdravujúci minerál: citrín. Osobný archanjel: Jofiel. Harmonizujúca vôňa: rozmarín. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: hor sa do prírody! Zájdite do „zeleného kráľovstva“ a nasávajte silu a energiu. Prevetráte tak myseľ, ktorá vzápätí vyprodukuje množstvo nových nápadov. Negatívna vibrácia týždňa: nastanú chvíle, keď sa budete cítiť osamelý alebo izolovaný. Oživte preto staré kontakty. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s črevným systémom. Uzdravujúci minerál: koral. Osobný archanjel: Haniel. Harmonizujúca vôňa: aníz. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: cítite sa isto, stabilne a nohami pevne na zemi. Využite tieto aspekty na budovanie kariéry. Samozrejme, v zdravých intenciách. Negatívna vibrácia týždňa: hviezdy predvídajú hádky a spory. Vstupujte len do konštruktívnych debát. Neplodné diskusie ignorujte. Stav fyzického tela: zaregistrovať môžete bolesti hrdla alebo kašeľ. Uzdravujúci minerál: labradorit. Osobný archanjel: Rafael. Harmonizujúca vôňa: jedľa.  
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: šťastné hviezdy blikajú najmä nad vašou pracovnou alebo kariérnou sférou. Nie je vylúčené, že sa vám vydarí dôležitý projekt, čo priaznivo ovplyvní aj prísun peňazí. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša vás vystríha, aby ste nevstupovali do intríg; mohli by sa otočiť proti vám. Stav fyzického tela: pozor na ochorenia očí alebo uší. Uzdravujúci minerál: sodalit. Osobný archanjel: Michael. Harmonizujúca vôňa: jazmín.   
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: pripravte sa na týždeň plný nehy a citového „opojenia“. Prežijete nádherné romantické chvíle. Ak ste sami, môžete sa vášnivo zamilovať. Lásku berte i dávajte. Negatívna vibrácia týždňa: v pracovnej sfére si dávajte pozor na falošných či „podrazáckych“ ľudí. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti rúk a nôh. Uzdravujúci minerál: granát. Osobný archanjel: Uriel. Harmonizujúca vôňa: fenikel. 
 
Horoskop vypracoval veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6410