Profesionálny horoskop na týždeň od 18. do 24. apríla

14.04.2016 13:50
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – trpezlivosť
Počas aktuálnych dní sa budú sny a túžby ľudí plniť pomalšie než obvykle. Nie je to preto, že by Univerzum zlenivelo alebo spasívnelo. Účelom je, aby každý z nás cibril svoju trpezlivosť a rozvahu. Bohužiaľ, človek súčasnosti si zvykol na to, že všetko sa musí zrealizovať ihneď a okamžite. Zbrklé rozhodnutia zvyčajne prinášajú oči pre plač. Ak sa naučíte trpezlivosti, uvidíte, aké čarovné je čakať na zber sladkých plodov. Navyše, trpezlivosť je jedným zo znakov pokory. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch oplývate brilantnými nápadmi. Pustite sa do ich realizácie. Buďte pritom spontánny a hravý. Do ničoho sa nesilte, všetko pôjde samo. Negatívna vibrácia týždňa: hviezdy vystríhajú pred intrigami a falošou, majte oči na stopkách. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s trávením. Uzdravujúca farba: zlatá. Uzdravujúci minerál: pyrit. Afirmácia šťastia:  Som chránený na všetkých úrovniach. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní sa vám podarí rozriešiť alebo rozuzliť dlhodobú záležitosť, ktorá vám ryla vrásky na tvári. Z pliec vám spadne bremeno. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch sa črtajú problémy a peripetie. Zatriasť sa môžu aj dlhodobé zväzky. Stav fyzického tela: pozor na genitálie a močový trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Afirmácia šťastia:  V mojich vzťahoch vládne harmónia. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú priam stvorené na „ponor“ do vlastnej duše. Meditujte a rozjímajte. Vaše najhlbšie Ja vám prezradí odpovede na kľúčové životné témy. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoje emócie, ale aj vypovedané slová. Nie je vylúčené, že niekoho verbálne raníte. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s dýchaním. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Afirmácia šťastia: Som v súlade so svojím Ja.
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch dbajte na životnú reciprocitu. Berte aj dávajte. Pokiaľ by ste iba brali alebo iba dávali, harmónia sa naruší. Negatívna vibrácia týždňa: niekto z blízkych vás zaťaží svojimi problémami. Uvedomte si, že každý si je strojcom svojho šťastia. Stav fyzického tela: pozor na tlak. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: chryzokol. Afirmácia šťastia: Pomáham, no mám svoje hranice. 
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: „sudičky“ pre vás nachystali plodné a tvorivé dni. V hlave vám skrsnú zaujímavé nápady. Ak vás fascinuje umelecká činnosť, venujte sa jej. Negatívna vibrácia týždňa: z peňaženky sa odkotúľa viac peňazí než obvykle. Stav fyzického tela: pozor na bolesti krížovej chrbtice. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Afirmácia šťastia: Priťahujem vše-blahobyt. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: črtajú sa pred vami transformačné dni. Uzatvorte staré kapitoly a otvorte kapitoly nové. Či už ide o prácu, alebo o vzťah. Negatívna vibrácia týždňa: naučte sa počúvať iných ľudí. Niekedy majú pocit, že sú vám ich slová úplne ľahostajné. Stav fyzického tela: pozor na bolesti hrdla. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: akvamarín. Afirmácia šťastia: Otváram všetky svoje zmysly. 
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch stretnete množstvo zaujímavých ľudí, ktorí môžu byť v budúcnosti nápomocní. Negatívna vibrácia týždňa: v citovej sfére si sňajte ružové okuliare a pozrite sa pravde do očí. Niektoré veci si prikrášľujete. Stav fyzického tela: disharmónia vládne v obličkovom systéme. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit. Afirmácia šťastia:  Som napojený na Najvyšší zdroj pravdy. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní si vykomunikujte staré „resty“. Ak vás v súvislosti s istou osobou niečo ťaží, pustite sa do dialógu. Negatívna vibrácia týždňa: vaša myseľ dostáva zabrať. Ustavične nad niečím uvažujete. Zmeňte to. Stav fyzického tela: vaše telo je unavené a vyčerpané. Oslabená je aj imunita. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: záhneda. Afirmácia šťastia:  Vyzývam svoju myseľ k čistote. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: pripravte sa na príjemné a harmonické dni. Každý okamih života vám vyčaruje úsmev na perách. Negatívna vibrácia týždňa: „nerýpte“ sa toľko v minulosti. Staré krivdy sa už „neodstanú“, a preto ich treba vypustiť z mysle. Stav fyzického tela: hrozia poruchy spánku. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: čaroit. Afirmácia šťastia: Otáčam sa chrbtom k minulosti. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: hádky, spory a konflikty ustanú. Dokonca nájdete kompromis aj s takou osobou, ktorá pre vás bola hotovou nočnou morou. Negatívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch kontrolujte svoje myšlienky. Negatívne „idey“ vám môžu privodiť viac smoly než radosti. Stav fyzického tela: pozor na nervový systém. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: selenit. Afirmácia šťastia:  Do môjho života priteká maximum radosti. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú zábave. Choďte do spoločnosti, zrealizujte milé stretnutie, veľa sa smejte a usmievajte. Z vašich pliec spadne obrovský náklad. Negatívna vibrácia týždňa: nenechajte sa ovládať či manipulovať blízkou osobou. Stav fyzického tela: menej priaznivých energií prúdi do kardiovaskulárneho systému. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. Afirmácia šťastia: Srším šťastím. 
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vyhnite stereotypom a dogmám. Spravte niečo nezvyčajné a šokujúce. Stagnujúce toky života sa okamžite rozpohybujú. Negatívna vibrácia týždňa: dlhodobý „verdikt“ už neodkladajte, vyčkávanie vám odoberá energiu. Stav fyzického tela: pozor na bolesti nôh. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: koral. Afirmácia šťastia:  Plávam na vlnách života, nie proti nim. 
 
 
Horoskop spracoval veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 281)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6412