Profesionálny horoskop na týždeň od 15. do 21. februára

12.02.2016 16:47
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Jofiel – meditácia
Je čas na oddych a relaxáciu. Spravte si chvíľu pre seba, pustite obľúbenú meditáciu, v aromalampe zapáľte upokojujúcu vôňu, napríklad levanduľu, a nechajte sa unášať „prúdmi absolútneho uvoľnenia“. Nasajete tak stratenú silu, rozprúdite vitalitu, prečistíte myseľ. Výsledkom bude pozitívnejšia osobná vibrácia, prinášajúca viac životného šťastia a zdaru. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vám podarí zvíťaziť nad nepriateľmi, rivalmi alebo sokmi. Negatívna vibrácia týždňa: v osobnom vzťahu sa snažte o absolútnu úprimnosť. Akékoľvek klamstvo by na povrch vyplávalo rýchlosťou blesku. Stav energetického tela: disharmonická je piata, čiže komunikačná čakra. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte najmä dýchací aparát. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: akvamarín. Liečivá vôňa: eukalyptus.  
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnom období sa od vás očakáva samostatnosť. Rozhodnutia robte vo vlastnej réžii. Nebojte sa, budú správne. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na nepríjemnosti v pracovnom kolektíve. Hrozí, že vás niekto poriadne „vykoľají“. Stav energetického tela: disharmonická je šiesta, teda intuitívna čakra. Stav fyzického tela: pozor na zmyslové orgány, najmä uši. Uzdravujúca farba: tmavomodrá. Uzdravujúci minerál: sodalit. Liečivá vôňa: jazmín. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: týždeň ako stvorený na očistu. Pustite sa do predjarného detoxu tela alebo do veľkého upratovania príbytku. Negatívna vibrácia týždňa: hviezdy vás vyzývajú, aby ste si viac verili. Nezabúdajte, že tam, kde je viera, prichádza vše-úspech. Stav energetického tela: disharmonická je tretia, teda solárna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s tráviacim ústrojenstvom. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: citrín. Liečivá vôňa: citrón.  
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: „finančné sudičky“ stoja po vašom boku. V týchto dňoch sa do vášho života „nahrnú“ nemalé peniaze. Negatívna vibrácia týždňa: pod kontrolou majte svoj zdravotný stav – najmä imunitu. Konzumujte dostatok prírodných vitamínov. Stav energetického tela: oslabená je tretia, čiže solárna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu tráviace problémy, ale aj poruchy obranyschopnosti organizmu. Uzdravujúca farba: zlatá. Uzdravujúci minerál: jantár. Liečivá vôňa: rozmarín.  
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: rozpohybujte svoj život. Buďte aktívny jedinec, ktorý sa s vervou púšťa do nových výziev. Úspech na seba nenechá dlho čakať. Negatívna vibrácia týždňa: vystríhajte sa lakomosti. Pomôžte tým, ktorí sú odkázaní na pomocnú ruku iných. Stav energetického tela: disharmonická je štvrtá, čiže srdcová čakra. Stav fyzického tela: ustriehnite srdce, tlak a tep. Uzdravujúca farba:  zelená. Uzdravujúci minerál: serafinit. Liečivá vôňa: ružový olej.  
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: štartuje šťastné obdobie. Vydarí sa vám všetko, do čoho sa pustíte. Môžete aj riskovať. Negatívna vibrácia týždňa: hrozia úradné alebo súdne naťahovačky. Ak podnikáte, majte pod kontrolou papiere a dokumenty. Stav energetického tela: disharmonická je tretia, teda solárna čakra. Stav fyzického tela: pozor na prekyslenosť organizmu. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: tigrie oko. Liečivá vôňa: levanduľa.  
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: niekto alebo niečo vás mimoriadne poteší. V týchto dňoch očakávajte „more“ dobrých a priaznivých správ. Negatívna vibrácia týždňa: budete mať sklony k lenivosti a pasivite. Stav energetického tela: oslabená je prvá, teda koreňová čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s kolenami alebo bedrovými kĺbmi. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Liečivá vôňa: fenikel.  
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: týždeň ako stvorený na porazenie neprajníkov – aj tých vonkajších, aj tých vnútorných. Zbavíte sa sokov, ale aj vlastných záporných emócií. Negatívna vibrácia týždňa: v pracovnej či kariérnej sfére ste si toho na plecia naložili viac než dosť. Potrebujete oddych. Stav energetického tela: menej pozitívnych energií prúdi do druhej, čiže sexuálnej čakry. Stav fyzického tela: pozor na problémy s pohlavnými orgánmi. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit. Liečivá vôňa: santal.  
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa do vášho života „narodí“ niečo nové. Objaviť môžete novú prácu, prípadne stretnete vysnívanú duchovnú polovičku. Negatívna vibrácia týždňa: hviezdy vystríhajú pred hádkami a spormi v rodinnom kruhu. Stav energetického tela: disharmonická je piata, čiže krčná čakra. Stav fyzického tela: pozor na bolesti krku. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Liečivá vôňa: borovica.  
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: štartuje vynikajúce obdobie na lásku. Do narušených vzťahov sa vlejú prajné „esencie“, osamelí Kozorožci stretnú zaujímavých ľudí, takzvané spriaznené duše. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na neporiadok vo svojom príbytku. Ak treba, pustite sa do veľkého upratovania. Stav energetického tela: oslabená je prvá, teda koreňová čakra. Stav fyzického tela: štrajkovať môže chrbtica. Uzdravujúca farba: krémová. Uzdravujúci minerál: achát. Liečivá vôňa: cédrové drevo. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budete stretávať duchovne vyspelých ľudí, od ktorých sa môžete veľa naučiť. Negatívna vibrácia týždňa: „štrajkovať“ môže finančná situácia. Pripravte sa na nečakané odlivy financií. Stav energetického tela: disharmonická je prvá, teda bazálna čakra. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte najmä dolné končatiny a kožu. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: koral. Liečivá vôňa. aníz.  
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnom období máte silné spojenie s anjelskou ríšou. Veďte dialógy so svetelnými bytosťami, a tak cibrite svoje nadzmyslové schopnosti. Negatívna vibrácia týždňa: život vám môžu skomplikovať slabé „toky“ peňazí. Pamätajte, že ide o dočasnú záležitosť. Stav energetického tela: oslabená je druhá, teda sakrálna čakra. Stav fyzického tela: pod drobnohľadom majte pohlavné orgány. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Liečivá vôňa: ylang ylang.  
 
 
Ak máte záujem o osobný výklad kariet, zájdite na stránky veštca Petra - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 127)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6404