Profesionálny horoskop na týždeň od 14. do 20. marca

11.03.2016 07:50
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Metatron – Múdrosť
Je čas na príjem informácií. Počas aktuálneho týždňa sa otvárajú takzvané dimenzie vyšších právd, ktoré človeku umožnia nasať nové múdrosti. Študujte, vzdelávajte sa, choďte do knižnice alebo navštívte zaujímavý kurz či prednášku. Všetky informácie, ktoré získate, prinesú progres a rozkvet. Ak sa vás i napriek „záplave“ nových údajov a právd zmocnia akékoľvek otázniky, požiadajte o pomocnú „ruku“ archanjela Metatrona. Životné okolnosti zariadi tak, že sa k vám žiaduce odpovede dostanú priam zázračným spôsobom. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sršíte dobrými nápadmi. Nenechajte ich iba na papieri, bola by to škoda. Negatívna vibrácia týždňa: príliš sa zaoberáte okolím. Riešte svoj vlastný život a svoje vlastné radosti i starosti. Stav energetického tela: oslabená je korunná čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hlavy, ale aj zubov. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: ametyst. Liečivý úkon: turistika a nasávanie čerstvého vzduchu. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: môžete si mädliť ruky – otvára sa pred vami priam brilantné obdobie na pracovný, kariérny aj finančný progres. Negatívna vibrácia týždňa: popri povinnostiach nezabúdajte na oddych. Stav energetického tela: oslabená je šiesta, teda zmyslová čakra. Stav fyzického tela: pozor na únavu, pod kontrolou majte aj lymfu. Uzdravujúca farba: tmavomodrá. Uzdravujúci minerál: lapis lazuli. Liečivý úkon: pozorovanie nočnej oblohy. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: nie je čas na leňošenie; naplno sa pustite do nových plánov či výziev. Prajné sudičky stoja pri vás. Negatívna vibrácia týždňa: drieme vo vás málo viery a dôvery – aj v seba samého, aj vo vyššie sféry. Stav energetického tela: disharmonická je vrchná, teda Božia čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu psychické problémy. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: čaroit. Liečivý úkon: meditácia pri sviečkach. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch môžete poraziť všetkých nepriateľov alebo sokov. Argumenty, ktorými disponujete, sú kvalitné. Negatívna vibrácia týždňa: držíte sa starých vzorcov a stereotypov; je čas ich zmeniť. Stav energetického tela: disharmonická je základná čakra. Stav fyzického tela: pozor na bolesti rúk a nôh. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: granát.  Liečivý úkon: prechádzky pod holým nebom.  
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: cítite sa ako vo vatičke. Máte okolo seba príjemných a dobrosrdečných ľudí, ktorí sa postarajú o vaše blaho. Negatívna vibrácia týždňa: neprehliadajte potreby blízkych osôb. Pozor na egoizmus a zahľadenosť do seba samého. Stav energetického tela: disharmonická je druhá, čiže sexuálna čakra. Stav fyzického tela: pozor na obličky. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit. Liečivý úkon: plavba loďou. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: váš život naberá na obrátkach. V týchto dňoch sa pred vami otvárajú nové možnosti a alternatívy, a to tak v pracovnej, ako i súkromnej sfére. Negatívna vibrácia týždňa: neživte v sebe staré spomienky – zbytočne vás zaťažujú. Stav energetického tela: oslabená je srdcová čakra. Stav fyzického tela: ustriehnite tlak a tep. Uzdravujúca farba: jemná zelená. Uzdravujúci minerál: serafinit. Liečivý úkon: romantické prechádzky v prírode.  
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch sa vám „vyjasní“. To, čo bolo dosiaľ zahalené rúškom tajomstva alebo neistoty, získa reálne kontúry. Negatívna vibrácia týždňa: nápady, ktoré vám skrsnú v hlave, si prísne strážte. Hrozí, že vám ich ukradnú. Stav energetického tela: oslabená ja komunikačná čakra. Stav fyzického tela: pozor na zápaly dýchacích ciest. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Liečivý úkon: pozorovanie oblohy. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní prejde váš život odľahčením. Starosti, ktoré vstúpili do vášho „bytia“, sa zjemnia, alebo dokonca úplne zmiznú. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na nerozhodnosť – najmä v pracovnej či kariérnej oblasti. Stav energetického tela: disharmonická je koreňová čakra. Stav fyzického tela: ustriehnite vyprázdňovanie. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Liečivý úkon: sledovanie východu slnka. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: sny alebo túžby, ktoré vo vás driemali dlhší čas, sa konečne začínajú pretavovať do reality. Negatívna vibrácia týždňa: majte oči dokorán – vo vašom okolí sa pohybujú ľudia s nekalými úmyslami. Stav energetického tela: oslabená je sexuálna čakra. Stav fyzického tela: pozor na problémy s genitáliami. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Liečivý úkon: pozorovanie mesiaca vo všetkých jeho fázach.  
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: je čas odštartovať komplexný detox organizmu. Telo sa vám poďakuje. Negatívna vibrácia týždňa: naučte sa nielen brať, ale aj dávať. Budete spokojnejší. Stav energetického tela: menej pozitívnych energií prúdi do sdrcovej čakry. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu starosti s tlakom alebo tepom. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. Liečivý úkon: komplexné upratovanie domácnosti.  
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: črtá sa pred vami týždeň ako stvorený na zmenu životnej optiky. Čo tak začať uvažovať pozitívne? Negatívna vibrácia týždňa: ustriehnite svoju lenivosť a pasivitu. Pečené holuby z neba nepadajú. Stav energetického tela: oslabená je prvá, teda bazálna čakra. Stav fyzického tela: nemilo vás prekvapí celková „mľandravosť“ organizmu. Uzdravujúca farba: jemná červená.  Uzdravujúci minerál: koral. Liečivý úkon: športovanie.  
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: momenty či udalosti, ktoré dlhší čas stáli na mŕtvom bode, sa konečne rozpohybujú. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na hádky či spory s blízkymi osobami. Stav energetického tela: oslabená je komunikačná čakra. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte najmä dýchací aparát. Uzdravujúca farba: tyrkysová.  Uzdravujúci minerál: chryzokol. Liečivý úkon: príjemný a pohodový večer s kvalitnou knihou v ruke.  
 
 
Horoskop pripravil veštec Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6410