Profesionálny horoskop na týždeň od 1. do 7. februára

29.01.2016 07:50
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Sandalfon – cesta života
Aktuálny týždeň je ako stvorený na zahĺbenie sa do tajov vlastnej duše. V tomto období sa nezaoberajte inými, ale sebou samým. Skontaktujte sa so svojím vnútorným „ja“ a spýtajte sa ho, či kráčate po správnych životných cestách, či je šťastné a či mu súčasné pomery – materiálne i duchovné – plne vyhovujú. Ak vyjadrí spokojnosť, v započatých krokoch pokračujte. Naopak, ak vyjaví namrzenosť či disharmóniu, je čas prehodnotiť cesty života. Nezabúdajte, že nikdy nie je čas na zmenu. S transformáciami rád pomôže mocný archanjel Sandalfon. 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch zažijete renesanciu na pracovnej či kariérnej báze. Nie je vylúčené, že vám dvihnú plat alebo postúpite na kariérnom rebríčku vyššie. Negatívna vibrácia týždňa: v osobnom živote si doprajte viac času pre seba – príliš sa zaoberáte druhými a riešite ich životné trampoty. Stav energetického tela: disharmonická je štvrtá, teda srdcová čakra. Stav fyzického tela: pozor na „skákajúci“ tlak. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúca vôňa: ružový olej. Osobná drevina: lipa. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: vaša intuícia je na brilantnej úrovni – spoľahnite sa na ňu. Pri kľúčových životných rozhodnutiach konajte na základe vnútorných hlasov a skrytých zmyslov. Negatívna vibrácia týždňa: v práci si toho na plecia beriete príliš veľa – hrozí vyťaženosť organizmu. Stav energetického tela: oslabená je prvá, čiže bazálna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti krížovej chrbtice. Uzdravujúca farba: jasná červená. Uzdravujúca vôňa: fenikel. Osobná drevina: dub.
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vám podarí „odstrihnúť“ zo svojho života ľudí, ktorí vám škodia alebo ubližujú. Je čas zhodiť zo svojho „ja“ všetky putá a reťaze. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša radí, aby ste sa nezaoberali minulosťou ani budúcnosťou – myšlienky tohto druhu vám škodia. Nastavte sa na moment „tu a teraz“. Stav energetického tela: disharmonická je siedma, teda korunná čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu ochorenia nervového systému. Uzdravujúca farba: tmavomodrá. Uzdravujúca vôňa: jazmín. Osobná drevina: jaseň. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: vracia sa k vám stratená vitalita! Ak ste mali dosiaľ pocit, že sa vám na päty lepí všetka smola života, teraz zaregistrujete zmenu. Vaše „ja“ znova žiari a vy ste pripravený na nové výzvy. Negatívna vibrácia týždňa: na obzore sú starosti v rodinnom kruhu – niekto z blízkych vás poriadne potrápi. Stav energetického tela: oslabená je druhá, čiže sexuálna čakra. Stav fyzického tela: ozvať sa môžu obličky. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúca vôňa: cédrové drevo. Osobná drevina: jabloň.
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa zbavíte chmárov a ťažkých myšlienok. Ak ste sa v určitej situácii zamotali a dosiaľ ste nevedeli nájsť východisko, práve teraz objavíte kľúč k vyriešeniu problému. Negatívna vibrácia týždňa: máte v sebe veľa zaseknutých emócií, čo môže vytvárať konflikty, spory, hádky a nedorozumenia. Stav energetického tela: oslabená je piata, čiže komunikačná čakra. Stav fyzického tela: pozor na dýchanie. Uzdravujúca farba: tyrkysová. Uzdravujúca vôňa: eukalyptus. Osobná drevina: topoľ.
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnom období narastie vaša sebaláska a naučíte sa hovoriť „nie“. Výsledkom bude posilnenie vášho statutu v spoločnosti. Negatívna vibrácia týždňa: váš organizmus je unavený a vyšťavený, doprajte mu ralax a oddych. Ak tak nespravíte, riskujete dlhodobejšiu práceneschopnosť. Stav energetického tela: pozor najmä na tretiu, čiže solárnu čakru. Stav fyzického tela: hrozí únava a vyčerpanosť organizmu. Uzdravujúca farba: jasná žltá. Uzdravujúca vôňa: rozmarín. Osobná drevina: lieska.
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa zastabilizuje váš citový život. Ak ste dosiaľ súperili so starosťami na „ľúbostnej“ báze, práve teraz budú rozlúsknuté. Negatívna vibrácia týždňa: vaša myseľ bije na poplach – je ťažká, „hustá“, plná obáv a nerozhodnosti. Naučte sa korigovať myšlienky – napríklad meditáciou. Stav energetického tela: disharmonická je vrchná, čiže korunná čakra. Stav fyzického tela: pozor na psychiku a bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúca vôňa: lotosový kvet. Osobná drevina: vlašský orech. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú odvahe, verve a nadšeniu. S plným nasadením sa pustíte do nových aktivít, projektov a činností. A tie prinesú materiálny osoh. Negatívna vibrácia týždňa: zabúdate na duchovné rozmery života. Nájdite si čas na meditáciu, rozjímanie, modlitby alebo spirituálne aktivity. Stav energetického tela: disharmonická je šiesta, teda zmyslová čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hlavy a slabnúci zrak. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúca vôňa: kadidlo. Osobná drevina: smrek. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch vás čaká bohatý spoločenský život. Prijmite pozvanie medzi milých ľudí, prípadne naplánujte priateľské posedenie vo vlastnej réžii. Negatívna vibrácia týždňa: v osobnom živote sa môžete stretnúť s manipulátorskými sklonmi partnera či partnerky – ustriehnite ich včas, aby vám neprerástli cez hlavu. Stav energetického tela: oslabená je druhá, teda sexuálna čakra. Stav fyzického tela: pozor na urogenitálny trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúca vôňa: ylang ylang. Osobná drevina: čerešňa.
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prinášajú aktivitu a dynamiku. Pustite sa do nových výziev, pozitívne výsledky na seba nenechajú dlho čakať. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na konflikty alebo nedorozumenia na pracovnej „pôde“ – s kolegami či nadriadenými. Stav energetického tela: disharmonická je piata, teda krčná čakra. Stav fyzického tela: pozor na zápaly dýchacieho traktu. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúca vôňa: šalvia. Osobná drevina: borovica. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch dostanete viacero dobrých správ – v súkromnom i pracovnom živote. Veľa sa usmievajte – pozitívne vyladenie k vám pritiahne úspech. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša radí, aby ste sa vyhýbali intrigám. Neohovárajte ani tých ľudí, ktorí vám uškodili či ublížili. Stav energetického tela: oslabená je štvrtá, teda srdcová čakra. Stav fyzického tela: štrajkovať môže tlak a tep. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúca vôňa: vanilka. Osobná drevina: hruška.
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: pripravte sa na mimoriadne priaznivé zmeny v pracovnom prostredí. Oplývate skvelými nápadmi – pretavte ich do reality. Negatívna vibrácia týždňa: nesnažte sa zmeniť iného človeka na svoj obraz – mohlo by sa vám to vypomstiť. Stav energetického tela: oslabená je druhá, čiže sexuálna čakra. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte obličkový systém. Uzdravujúca farba: jemná oranžová. Uzdravujúca vôňa: medovka. Osobná drevina: jelša.
 
Vypracoval: veštec Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382