Prečo je dobré mať v domácnosti zvonkohru?

11.10.2016 17:35

 

Naplňte svoj byt alebo dom pozitívnou energiou! Pomôže zvonkohra, ktorú starí Číňania používali už pred 3500 rokmi. 

Slúžila na získavanie blahobytu a šťastia. Magické zvonkohry sa nachádzali zväčša na dvoroch kráľov a šľachticov. Bežní ľudia k nim prístup nemali. Zvonivý hudobný nástroj sa pôvodne skladal z 3 zvonov, časom ich počet pribúdal. Vynálezcovia zvonkohier tvrdili, že čarovné zvuky priťahujú dobrých duchov, ktorí človeku splnia všetko, po čom túži.

 

Zvonkohru umiestňujeme najčastejšie nad okno. Keď sa do nej "oprie" vánok alebo čerstsvý vzduch, vydáva zvonivé tóny. Tie čistia príbytok od negatívnych energií, ale zároveň vháňajú pozitívne vibrácie aj do fyzického či energetického tela človeka.
V spálni navodzuje dobrý a kvalitný spánok, v pracovni sa postará o posilnenie kariéry a prítok financií.
Zvonkohry bývajú vyrobené z rôznych materiálov - kovu, dreva, skla, keramiky, mušlí či vzácnych minerálnych kamienkov. Zvuk by mal znieť čisto a príjemne. Pokazené zvonkohry z príbytkov odstráňte, pretože namiesto dobrých duchov môžu priťahovať neprajné a zákerné entity.

*Náš tip
Silné vibrácie vydávajú zvonkohry vyrobené z achátových plátkov. Vo všeobecnosti platí, že minerálny kameň achát má silné uzemňujúce schopnosti a z človeka dokáže "vytiahnuť" všetky existenčné starosti a otázniky. Ak sa teda často trápite pre peniaze, prácu alebo kariéru, achátová zvonkohra je pre vás ako stvorená. Ponorte sa do meditácie, počúvajte zvonivé tóny achátových plátkov a vaše telo zrazu naplní pokoj, harmónia, odvaha a vitalita.

 

Zdroj obrázkov: pixabay

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 276)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6399