Prebuďte lásku vo všetkých bunkách života. Pomôže mocný archanjel Chamuel

05.02.2016 08:31
Druhý mesiac v roku praje láske. V jeho polovici si pripomíname sviatok všetkých zamilovaných, ktorý sa spája so Svätým Valentínom. Počas studeného februára sú teda srdcia ľudí plnšie a otvorenejšie. Vyjavujeme si city, svojmu okoliu dávame najavo, že nám na ňom záleží. Ožívajú staré ľúbostné vzťahy, do jestvujúcich partnerstiev či manželstiev sa vracajú pozitívne emócie a vznikajú nové zväzky – krátkodobé – naplnené flirtom a „koketnosťou“, ale aj tie dlhodobé a perspektívne. Vo februári sa v „pozemskej ríši“ zdržiava aj mocná svetelná bytosť – archanjel Chamuel. Je to anjel čistej a priezračnej lásky, ktorý človeku plní priania a túžby spojené s citovým životom. Či už túžite po novom vzťahu, alebo chcete do existujúceho zväzku vniesť nový priaznivý „vietor“, Chamuel je tá správna bytosť, ktorá vám nezištne pomôže. Samozrejme, treba vedieť, ako ho správne vzývať a privolávať.
 
 
Poslanie archanjela Chamuela
 
-Ľuďom pomáha otvárať štvrtú, teda srdcovú čakru, aby boli lepší a milší sami k sebe, k svojmu okoliu i Zemi ako takej.
-Do života vnáša viac jemnosti, a tak „rozpúšťa“ kritické medziľudské vzťahy.
-Osamelým osobám priťahuje do života vhodného partnera či partnerku.
-Do narušených vzťahov vnáša stratenú lásku a zmiznuté emócie.
-Likviduje neveru a pomáha odhaľovať pravdu v citových záležitostiach.
-Čistí chorobnú žiarlivosť.
-Zlepšuje rodinné vzťahy.
-Harmonizuje „rodové citové kódy“, ktoré bránia v šťastnom živote.
-Z hľadiska zdravia dáva do poriadku chorý kardiovaskulárny systém – uzdravuje srdce, tlak i tep. Blahodarné esencie archanjela Chamuela pozitívne vplývajú aj na pohlavé orgány či obličkový systém.
 
 
 
Privolávanie archanjela Chamuela
 
Mocnú duchovnú bytosť vzývajte pri ružovej alebo svetlozelenej sviečke. V aromalampe zapáľte ružový alebo lotosový olej. Uvoľnite sa, pokojne dýchajte. Vyslovte meno archanjela Chamuela a „zvestujte“ mu svoje prianie alebo želanie. Nezabúdajte, že vaša túžba musí byť úprimná, čistá a nesmie zasahovať do slobodnej vôle iného človeka. Vibrácie tohto anjela sú horúce, takže pri jeho vzývaní môžete pociťovať teplo na fyzickom tele.
 
Svoje ľúbostné želanie – adresované archanjelovi Chamuelovi - môžete napísať aj na kúsok papiera, ktorý potom zložíte a zakvapkáte ružovým voskom. Lístok treba vložiť do otvoru na kmeni čerešne alebo lipy.
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 127)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6404