Mystika farieb. Kúzelné účinky ORANŽOVEJ KOLÓRY

14.06.2017 20:27

 

Farba mandarínok a pomarančov pôsobí energizujúco, vitalizačne, optimisticky. Je to odtieň mladosti. Hovorí sa, že ľudia, ktorí sa ním obklopujú, bývajú svieži ako rybičky – a to aj vo vyššom veku.  
 
 
Oranžová uzatvára minulosť – človeku pomáha „odstrihnúť sa“ od všetkého starého, prežitého, skostnateného a vrytého do mysle. Obzvlášť účinná je pri odstraňovaní takzvaných minulostných citových blokov – bôľov, sklamaní a intímnych zrád. Do srdca „vlieva“ energie absolútneho odpustenia.  
Farba dodáva sebalásku a sebaúctu – človek si vďaka jej vibráciám uvedomuje vervu vnútornej „šelmy“. 
Oranžová cibrí pozitívneho ducha a pomáha pri kreovaní krajšej budúcnosti, a to správnym navibrovaním mysle. Tým, že človek uvažuje radostne a optimisticky, dokáže si vytvoriť plnohodnotnejšie futúrum. 
 
 
Na fyzickej báze sa spája s lonovou oblasťou – má liečivé účinky na obličkový systém, močové cesty, mechúr aj genitálie. Upravuje krv – jej hustotu aj zloženie. 
Oranžovú možno vnášať do života rôzne – napríklad vo forme oblečenia, bytových doplnkov alebo šperkov zostrojených z minerálnych kameňoch – koralu, karneolu či jaspisu. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382