Kozorožci, chcete vedieť, ktorá je vaša osobná liečivá bylinka? Kliknite...

05.06.2016 21:23

Čo váš môže potrápiť v aktuálnom období?

Ste plný strachov. Nadobúdate pocit, že planéta Zem nie je bezpečným miestom na život. Vaša „zakorenenosť“ je na bode mrazu, existenčné istoty krachujú. Dlhodobé obavy sa môžu pretaviť do starostí s kožou – hrozia ekzémy.

Osobná liečivá rastlinka a jej vplyv na fyzické telo

Nechtík lekársky

Rastlinka má v „rodine“ domácich liečivých bylín popredné miesto. Už naše prababičky vedeli, že mesiačik – ako nechtík nazývali – dokáže vyliečiť akýkoľvek neduh. Jeho kvety žiaria žltou alebo oranžovou farbou. V minulosti slúžil aj na predpovedanie počasia. Hovorievalo sa, že ak sa ráno o siedmej hodine kvety z ničoho nič zatvoria, ešte v ten deň príde silný lejak.

Nechtík uzdravuje kožu a likviduje ekzémy. Odstraňuje plesne a hojí rany. Prečisťuje krv, tlmí bolesti rôzneho druhu, lieči zápaly ciev a kŕčové žily. Čoraz viac liečiteľov sa prikláňa k názoru, že bylinka pomáha predchádzať onkologickým ochoreniam. Pomáha tiež pri zotavovaní sa z rakoviny. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C, čo je silný antioxidant.

Rastlinka harmonizuje tráviaci trakt a dáva „stopku“ vredovým ochoreniam. Blahodarne vplýva aj na črevný systém a posilňuje imunitu. 

Osvedčila sa v boji proti reume či artritíde.

 

Energetické účinky

Nechtík „vlieva“ do ľudí poznanie, že naša planéta je bezpečným miestom na život - miestom harmónie a mieru. Rozvetvuje a sceľuje „koreňovú sústavu“ človeka, vďaka čomu sme väčšmi spojení s vibráciami matky zeme.

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 124)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6396