Kameň, ktorý spája s anjelmi

22.04.2015 07:32

Anjelsky čistý, duchovne hlboký a "vysokodimenzionálny" - taký je serafinit - nádherný kameň, ktorý pripomína anjelské krídla. Ide o minerál najčistejšej a najjasnejšej lásky. Ak ho nosíte pri sebe, stávate sa silným spojidlom medzi pozemskou bázou a vyššímí sférami. V praxi to znamená rýchlejšie a pružnejšie plnenie vašich túžob - najmä citových a ľúbostných.

Človek, ktorý ho má, ľahšie odhaľuje tajomstvá života. Rastie mu intuícia, posilňuje sa tretie oko. Minerál priťahuje duchovné bytosti, preto sa nečudujte, ak v jeho blízkosti občas zbadáte malé svetielka alebo záblesky. Serafinit pomáha pri veštení, ale aj uzdravovaní. Má blahodarné účinky na dušu - upokojuje, harmonizuje, stabilizuje. Do priestoru vnáša pozitívnu energiu čchi a vyháňa zlé entity. Povzbudzuje komunikáciu, čistí spory, konflikty a hádky. Pri pohľade naň má človek chuť usmievať sa na celý svet.


Niektorí mágovia tvrdia, že serafinit má mimoriadne silné omladzujúce účinky. Každodennou meditáciou s ním si vraj dokážete zabezpečiť dlhovekosť. Ak zaspíte so serafinitom v ruke, vo sne vám vyjaví váš budúci život. Serafinitivé kyvadlo pomôže aj budúcim mamičkám a oteckom - ukáže, či príde na svet chlapec, alebo dievča.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398