Joooj, ten je nádherný! Kameň SERAFINIT si získa vaše srdce

04.05.2017 08:13

 

Zakúpiť si možno stovky rozličných minerálnych kameňov. Platí pritom jednoduchá rada – nevyberajte si ich podľa kníh, ale pocitovo. Skrátka, „ulapte“ ten kameň, ktorý sa k vám pýta, prípadne z ktorého sála príjemná a upokojujúca energia. Zvoliť si môžete červené, oranžové, žlté, zelené, ružové, biele, fialové, ale aj čierne či sivé kamene. Oficiálny rebríček tých najkrajších minerálov zrejme nejestvuje – šlo by o subjektívny pohľad. Väčšina mystikov či spirituálnych majstrov sa však zhoduje v jednom – k najkrajším a najvznešenejším kameňom patrí serafinit
 
 
Ak túžite po kráľovi minerálnych kameňov, zožeňte si serafinit. Zamilujete sa doň na prvý pohľad. Pripomína anjelské krídla. Staré legendy hovoria, že ho do zeme „zasadili“ anjelské mocnosti – teda serafíni. Dôvod? Aby sa s nimi mohli spájať pozemské bytosti. Áno, serafinit je vlastne komunikátor medzi človekom a duchovnou ríšou.  
 
Prekrásny kameň objavil vedec Nikolaj Kokšarov. Zaujímavosťou je, že jediné rozsiahle nálezisko sa nachádza na Sibíri. 
 
Majiteľ serafinitu, ktorý s kameňom intenzívne pracuje, sa postupne stáva novým jedincom. Odkrývajú sa pred ním vždy nové a nové tajomstvá bytia. Duchovná ríša mu umožňuje spirituálne rásť a posúvať sa vpred. Mocnie mu intuícia, posilňuje sa tretie oko. Minerál prebúdza v človeku takzvanú auerolu – teda prirodzenú žiaru. 
Vďaka serafinitu sa z ľudskej bytosti strácajú všetky pozemské blokády a zrazu si uvedomí, že planéta Zem je prenádherné a bezpečné miesto na život. Kamienok rozjasňuje karmu, čiže nánosy z predošlých životov, očisťuje prítomný okamih – upravujúc aktuálne myslenie človeka, a kreuje krajšiu a duchovným blahobytom naplnené futúrum. Serafinit teda presvetľuje všetky línie bytia – minulosť, prítomnosť i budúcnosť. Pomáha pri mystických úkonoch, veštení, ale aj liečení a uzdravovaní. 
 
 
Do poriadku dáva celý čakrový systém. Obzvlášť priaznivo vplýva na štvrtú, šiestu a siedmu čakru – teda srdcové, zmyslové a Božie energetické centrum. To znamená, že z hĺbok človeka odstraňuje negatívne nánosy v podobe nesebalásky, smútku, žiaľu, životnej nestability či nerovnováhy, neviery či závislostí od niečoho alebo od niekoho. Zároveň eliminuje strachy a obavy, skepsu, pocity viny alebo hanby, uzatvorené emócie, hnev, ba dokonca i nenávisť. 
 
Na fyzickej báze blahodarne pôsobí na srdcovo-cievny systém, nervy, psychiku, hlavu ako takú a zmyslové orgány. 
 
Vzácny kameň, ktorý môže mať zelené, šedé, ale i biele odtiene, priaznivo vplýva aj na prostredie, v ktorom je umiestnený. Ruší geopatogénne zóny, odháňa démonov, aktivuje takzvaných prajných duchov domu a do miestností vháňa silné vibrácie požehnania. 
Serafinit patrí k drahším kameňom, no jeho kúpu určite neoľutujete. Očisťujte ho pod vlažnou vodou a nabíjajte na slnku. 
 
 
O serafinite napísal: veštec Peter
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382